Pc-versie van Phantom Fury verschijnt op 23 april

Pc-versie van Phantom Fury verschijnt op 23 april

Releasedatum voor de consoleversie is nog niet bekend

De releasedatum van de pc-versie van Phantom Fury is bekendgemaakt. Het spel verschijnt op 23 april.

De game komt uit op Steam en GOG. Eerder werd het spel ook voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch aangekondigd, maar daar zijn nog geen releasedata voor bekend.

Phantom Fury is een vervolg op de shooter Ion Fury, en speelt zich vele jaren na het eerste deel af. Hoofdpersonage Shelly 'Bombshell' Harrison ontwaakt met een nieuwe bionische arm en moet een reis door de VS maken om de Demon Core, een gevaarlijk artefact, te beschermen.

Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers meer dan twintig unieke wapens verwachten en kan de arm van Harrison van upgrades worden voorzien. Daarnaast moet de spelwereld "ongelooflijk interactief" worden. De ontwikkelaar noemt bruikbare computers, helikoptervluchten en speelbare arcademachines als voorbeelden.

Het in 2019 uitgekomen Ion Fury is geïnspireerd door shooters uit de jaren negentig, niet in de laatste plaats door het gebruik van de Build Engine, waar ook games als Shadow Warrior en Duke Nukem 3D op draaiden. 3D Realms geeft het spel uit. Hieronder kan een nieuwe trailer bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou