Overwatch 2 zou geen nieuwe PvE-content meer krijgen

Overwatch 2 zou geen nieuwe PvE-content meer krijgen

De verkoop van drie PvE-missies vorig jaar zou tegenvallen

Blizzard zou volgens berichten geen PvE-content meer voor Overwatch 2 ontwikkelen.

Dat claimt Bloomberg te hebben vernomen. Vorig jaar verschenen er drie missies in de PvE-modus, maar er zou nu geen nieuwe content meer voor worden ontwikkeld. Dit voornamelijk vanwege de tegenvallende verkoop van de PvE-missies.

De financiële resultaten van de game zouden sowieso tegenvallen, en ontwikkelaars zouden daardoor hun bonussen niet ontvangen. Afgelopen januari zou Blizzard daarbij het grootste gedeelte van het team dat werkte aan PvE-content hebben ontslagen. Daarbij zou de content die nog in ontwikkeling is niet meer worden afgemaakt en zou de focus nu volledig op PvP-content liggen.

Afgelopen jaar werd al aangekondigd dat Blizzard de Hero-modus voor de game had geschrapt. Deze PvE-modus was al voor de release van de game beloofd. Er werd toen nog wel gemeld dat er aan PvE-content gewerkt zou blijven worden, maar dat lijkt nu dus ook niet meer het geval te zijn.

Blizzard heeft de claim van Bloomberg overigens niet officieel bevestigd. Wel meldt het bedrijf dat de focus op de online multiplayerervaring waarin spelers in teams tegen elkaar strijden ligt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou