Overwatch 2 op Steam toegevoegd, ontvangt veel negatieve reviews

Overwatch 2 op Steam toegevoegd, ontvangt veel negatieve reviews

Toch trekt het spel veel spelers aan op Steam

Overwatch 2 is afgelopen donderdag op Steam uitgekomen. De gebruikersrecensies zijn overweldigend negatief.

Er zijn inmiddels meer dan 70.000 recensies door Steam-gebruikers geplaatst, wat neerkomt op een gemiddelde beoordeling van overweldigend negatief. Veel gamers zijn boos over het feit dat de PvE Hero-modus eerder dit jaar werd geannuleerd, en ook de microtransacties in de game kunnen op kritiek rekenen.

Ondanks de negatieve reacties is Overwatch 2 sinds release op Steam donderdag erg populair op het platform. Er werd een piek van 75.608 gelijktijdige spelers bereikt en het spel staat op moment van schrijven in de top 20 van spellen die de meest gelijktijdige spelers op Steam hebben.

Afgelopen maand kondigde Blizzard al aan dat het diverse games naar Steam gaat brengen. Overwatch 2 is daar het eerste voorbeeld van. Men heeft wel een Battle.net-account nodig om te spelen, net zoals op alle plekken waar de game speelbaar is. Dit zodat opties zoals cross-play mogelijk zijn. Blizzard liet weten dat het "wanneer de tijd rijp is" meer laat weten over andere games die naar Steam komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mjah it's cool to hate denk ik altijd bij van die review bombs.

-2
test

Wat lul jij nou weer. Die kritiek is gewoon keihard terecht. Overwatch 2 is eigenlijk gewoon overwatch 0.1 het spel is gewoon niet beter erop geworden. Alleen overwatch 1 op release was leuk daarna is het keihard afgetakeld.

4
test

@ARMILO-THEUS Ben het 100% met je eens, maar daarintegen : "Er zijn inmiddels meer dan 70.000 recensies door Steam-gebruikers geplaatst". "Ondanks de negatieve reacties heeft het spel 75k gelijktijdige spelers". Ziet er toch naar uit dan dat vele inderdaad haten op het spel maar dan vervolgens wel gewoon gaan spelen waardoor de reviews eigenlijk niks waard zijn. 😂

1
test

@Markus88 kut site laat mij helaas niet op jouw reageren dus hopelijk lukt het op deze manier. Ik denk ook dat veel mensen misschien niet eens opletten op de review maar ik geloof wel dat er mensen zijn die het spel spelen en tergelijkertijd ook haat erop hebben. Beetje heftzelfde met league of legends spelers.

2
test

@armilo-theus Ja, het werkt inderdaad niet lekker. Je moet een reactie plaatsen op de originele poster, maar dat is weird want ik wil gewoon met jou discusseren want Wijvanwceend doet niet eens mee haha. Vandaar ook dat ik maar de @naam gebruik. Dat geloof ik dat mensen het spelen die het ondertussen wel haten. Waarschijnlijk de hardcore fans die gewoon genaait worden door Blizzard. Vind het ook erg treurig hoe ze er mee zijn omgegaan, want ik vond OW1 oprecht super tof!

0

Aanbevolen voor jou