Obsidian zou graag Pillars of Eternity 3 met budget van Baldur's Gate 3 maken

Obsidian zou graag Pillars of Eternity 3 met budget van Baldur's Gate 3 maken

Dat is de droom van design director Josh Sawyer

Als Josh Sawyer, de design director bij Obsidian Entertainment, het budget van Baldur's Gate 3 zou hebben, zou hij graag aan Pillars of Eternity 3 werken.

Dat laat hij weten in een interview met Touch Arcade. De regisseur van Pentiment werd gevraagd wat hij het liefst zou maken met een onbeperkt budget: Pentiment 2, Pillars of Eternity 3 of Fallout: New Vegas 2.

"Ik denk niet dat ik Petiment 2 zou maken", zo antwoordde hij. "Ik voel me voldaan wat betreft die game. Het is niet zo dat ik nooit zou willen terugkeren, maar ik zou liever wel even wachten."

Hij vervolgt: "Als ik een onbeperkt budget zou hebben, zou ik Pillars of Eternity 3 maken. Het budget van Pillars of Eternity 2: Deadfire was niet hoog en ik heb van meerderen gehoord wat het budget van Baldur's Gate 3 was. Ik ga geen cijfers noemen, maar als ik dat budget zou hebben, zou ik zeker Pillars 3 ontwikkelen."

Obsidian is tegenwoordig een Microsoft-studio. De ontwikkelaar werkt aan een vervolg op The Outer Worlds en aan Avowed, een first-person rpg die zich in hetzelfde universum als Pillars of Eternity afspeelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben het met Josh Sawyer eens. Microsoft, make it happen! 😋 By the studio powers combined. Go, Captain Planet... Ehh ik bedoel Pillars of Eternity 3!

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 21 oktober 2023 - 13:33]

1
test

Fallout New Vegas 2 en Pillars of Eternity 3 laat maar komen.

1

Aanbevolen voor jou