Nieuwe Diablo 4-patch komt aanstaande dinsdag uit

Nieuwe Diablo 4-patch komt aanstaande dinsdag uit

Diverse Monster Abilities en Elite Affixes voor crowd control worden aangepast

Aanstaande dinsdag verschijnt patch 1.1.3 voor Diablo 4.

Dat heeft Blizzard laten weten. Naast dat er allerlei bugs worden opgelost met de patch, worden ook diverse Monster Abilities en Elite Affixes voor crowd control aangepast, waardoor spelers meer tijd krijgen om bij te komen. Op de officiële website zijn de complete patch notes te vinden.

Eerder deze week werd het aankomende tweede seizoen van Diablo 4 aangekondigd. Season of Blood verschijnt op 17 oktober. Spelers vechten samen met de computergestuurde Eris, een ervaren vampierjager die wordt ingesproken door Eternals-actrice Gemma Chan. Men kan vijf endgame-bazen verwachten, maar ook vampierkrachten vrijspelen tijdens het klaren van nieuwe missies.

Diablo 4 is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game kreeg op Gamer.nl een 9 van redacteur Erik Nusselder: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou