Nieuwe beelden van Star Citizen-campagne Squadron 42 getoond

Nieuwe beelden van Star Citizen-campagne Squadron 42 getoond

De campagne zou nu alle beloofde features bevatten

Cloud Imperium Games heeft nieuwe gameplay van Squadron 42, de singleplayercampagne voor Star Citizen, online gedeeld.

Dat gebeurde tijdens het CitizenCon-evenement. Het is voor het eerst sinds 2017 dat er beelden van de campagne worden getoond. Volgens de ontwikkelaar zitten alle features nu in de campagne, al wordt er nog geen releasedatum genoemd. Volgens Chris Roberts wordt de game nu "gepolijst" en "kan dit nog een tijdje duren".

In de video toont de ontwikkelaar dat het de graphics van de campagne heeft verbeterd ten opzichte van eerdere beelden. Ook zijn er nieuwe gameplaymogelijkheden te zien, zoals een nieuw lootsysteem.

Star Citizen is al jaren in ontwikkeling, al is een deel van de multiplayer al wel geruime tijd speelbaar via Early Access. Er is via crowdfunding meer dan 600 miljoen dollar voor de ruimtegame opgehaald. De singleplayercampagne, genaamd Squadron 42, zou in eerste instantie al in 2014 uitgekomen, maar werd meermaals uitgesteld. In 2020 zou een bèta voor Squadron 42 worden gehouden, maar die ging ook niet door.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De beelden zien er natuurlijk fantastisch uit, maar ik vraag me af hoeveel mensen die er geld in gestopt hebben hier daadwerkelijk nog vertrouwen in hebben.

1

Het geeft natuurlijk geen zekerheid, maar op CitizenCon is verteld dat SQ42 nu feature complete is en in de polish fase zit. Dus het is nog even afwachten hoelang die gaat duren :P

0
test

2014 was het 9 jaar geleden en we hebben geen nieuwe release date. Misschien nog 12 jaar?

0

Aanbevolen voor jou