Moeilijkheidsgraden aan Valheim toegevoegd

Moeilijkheidsgraden aan Valheim toegevoegd

Hildir's Request-update voegt ook een handelaar met cosmetische items toe

Iron Gate Studio heeft moeilijkheidsgraden aan Valheim toegevoegd.

Er is een update uitgekomen waarmee dat is toegevoegd aan de game. Er is een Easy-modus om spelers die het spel wellicht te moeilijk vinden toch te motiveren er aan te beginnen. Daarbij is deze modus volgens de makers perfect voor mensen die de game vooral spelen om te kunnen bouwen. Ook is er een Hard-modus met vijanden die moeilijker zijn te verslaan en meer schade aanrichten.

Via de update, genaamd Hildir's Request, wordt ook de handelaar Hildir toegevoegd. Nadat spelers haar helpen via een missie verkoopt ze allerlei cosmetische items, zoals kleding voor het hoofdpersonage, alsmede vuurwerk. De update is op dit moment alleen nog beschikbaar op de testservers en moet binnenkort voor iedereen uitgerold worden.

De survivalgame Valheim is sinds februari 2021 speelbaar op pc en kwam begin dit jaar ook uit op Xbox-consoles en Game Pass. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel benieuwd naar deze patch. Vooral of de questen iets toevoegen. Het bouwen wordt ook makkelijker omdat de bouwstukken makkelijker op een andere plaats vast te klikken zijn. De patch is nog niet uit trouwens, hij is nog op de public test server. Ik wacht liever op de echte stable release. :)

1
test

Thanks voor de heads up!

0
test

Ah dat is wel tof. Ik heb de game nooit gespeeld maar hou er niet van wanneer een game een pittig beginnersniveau heeft. Ik wil een game rustig op mijn gemak verkennen en dan langzaam in moeilijkheidsgraad omhoog gaan.

0

Aanbevolen voor jou