Meeste Diablo 4-spelers hebben game nog niet uitgespeeld

Meeste Diablo 4-spelers hebben game nog niet uitgespeeld

Dat wordt deels op de moeilijkheidsgraad van de 'nightmare dungeons' gestoken

De meeste Diablo 4-spelers hebben de game nog niet uitgespeeld volgens Blizzard.

Dat meldt regisseur Joe Shely tijdens een recente 'Campfire Chat', die hieronder te bekijken valt. "De overgrote meerderheid van onze spelers hebben de game nog niet uitgespeeld. Maar veel van hen die deze stream bekijken, en onze meest fanatieke spelers, spelen veel sneller door de content en ervaren de situatie met kerkers."

Met dat laatste doelt Shely op de zogenaamde 'nightmare dungeons', extra uitdagende kerkers die onderdeel uitmaken van de endgame van het spel. Vanwege de moeilijkheidsgraad kiezen op dit moment veel spelers ervoor om te grinden in reguliere kerkers. Daarom wil Blizzard de moeilijkheidsgraad van de nightmare dungeons naar beneden bijstellen.

Diablo 4 is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Erik Nusselder deelde een 9 uit aan de game: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Vanwege de moeilijkheidsgraad kiezen op dit moment veel spelers ervoor om te grinden in reguliere kerkers." Echt typische gamers weer. Krijg je een leuke uitdaging en dan is het nog niet goed, want graag zsm goede gear. Zelfde met World Tiers, meeste Tier 1 gedaan want makkelijk en dan ben je snel door het verhaal heen. Ik heb alles op Tier 2 gedaan omdat er dan tenminste wat uitdaging was. Jammer dat Blizzard de moeilijkheidsgraad naar beneden gaat bijstellen, maak de Dungeons dan meer rewarding. Heb zelf overigens al wat Nightmare Dungeons gedaan en het valt echt wel mee allemaal. Stelletje zeurpieten zijn gamers:)

0

Typische gamers? Casual gamers zal je bedoelen... lol. Op Tier 2 krijg je meer XP dus ga je nog sneller. Vond Tier 2 al niet uitdagend... zelfs op Tier 3 nu niet. Heb het nergens echt lastig. Ik moet mezelf nog naar lvl 70 grinden wat tergend langzaam gaat. Om dan Tier 4 te unlocken :-(

-1
test

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Helemaal gelijk! Het spel is bedoeld als uitdagend. Als je dat niet kan is het niet voor jou bedoeld. Ik moet mijn kinderen ook wel eens helpen met wat games dus moeten die mensen ook hulp zoeken. :D

1
test

Heb het zelf ook nog niet uitgespeeld, maar laatste weken ook mooi weer en dan zit ik niet telkens na het werk voor de buis.

0

Als je als gamer van het mooie weer gaat genieten ipv gamen verdien je blijkbaar een minnetje?

-3
test

Tsja het kan verkeren haha. Het is en blijft dan ook een dom systeem, want het is alleen maar een ik mag jou wel of ik mag jou niet systeem. De meeste die minnen drukken het niet om de tekst of inhoud. Maar die zien een account naam die ze niet mogen en drukken dan gewoon de min.

0

Aanbevolen voor jou