Guild Wars 3 is in ontwikkeling

Guild Wars 3 is in ontwikkeling

Het is niet bekend hoe vergevorderd ArenaNet is met de ontwikkeling

ArenaNet werkt aan Guild Wars 3, zo heeft NCSoft bevestigd.

Dat meldde CEO Park Byung-moo tijdens een meeting met aandeelhouders (via Reddit). Hij bevestigde dat de game in ontwikkeling is, maar kon niet vertellen in hoeverre de ontwikkeling gevorderd is. Meer informatie werd niet gegeven.

Guild Wars 2 verscheen in 2012 op pc en heeft sindsdien een grote schare fans gekregen. Sinds de release zijn er meerdere uitbreidingen en updates voor de fantasierijke mmo uitgekomen, waarbij het in 2023 verschenen Secrets of the Obscure de meest recentelijke is. De komende twee jaar staan er nog eens twee uitbreidingen op de planning.

Op Reddit zijn veel fans enthousiast over de aankondiging, maar tegelijkertijd maken spelers zich druk. De afgelopen twaalf jaar hebben spelers immers hun ziel en zaligheid in de game gestopt, en velen zijn bang dat ze in Guild Wars 3 opnieuw moeten beginnen. Zeker aangezien Guild Wars 2 nog een levendige community heeft en ondersteund wordt met content, hebben veel fans een dubbel gevoel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik herken het dubbele gevoel wel. Ik been geen Guild Wars 2 veteraan maar heb inmiddels wel flink wat uren in het spel zitten. Daarnaast heb ik nog niet het gevoel dat het spel toe is aan een vervolg aangezien er nog genoeg te doen is, er veel activiteit is en alles prima werkt. Tegelijkertijd benieuwd naar wat Anet in petto heeft met een nieuw deel en hoe ze de overstap voor trouwere spelers zo prettig mogelijk maken.

0

Aanbevolen voor jou