Ghost of Tsushima Director’s Cut voor pc aangekondigd

Ghost of Tsushima Director’s Cut voor pc aangekondigd

Game verschijnt op 16 mei via Steam en Epic Games Store

Sony heeft aangekondigd dat er een pc-versie van Ghost of Tsushima Director’s Cut in ontwikkeling is. De game verschijnt op 16 mei via Steam en Epic Games Store.

Nixxes ontwikkelt de pc-versie in samenwerking met Sucker Punch Productions, de ontwikkelaar van de PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van de game. De pc-versie bevat naast de basisgame de Iki Island-verhaaluitbreiding en de Legends-multiplayermodus.

Verder kunnen pc-spelers ontgrendelde framerates, diverse grafische settings, aanpasbare muis- en toetsenbordinstellingen en ondersteuning voor ultrawide monitoren verwachten. De game ondersteunt zelfs een 48:9-resolutie voor drie monitoren. Ook Nvidia DLSS 3 en AMD FSR 3 kunnen worden ingezet voor het genereren van frames of het upscalen van de resolutie. Diverse controllers, waaronder de PlayStation DualSense, worden ondersteund. Meer informatie is op PlayStation Blog te vinden.

Ghost of Tsushima verscheen in 2020 op PlayStation 4 en in 2021 op PlayStation 5 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Het is waarschijnlijk dat Sucker Punch aan een vervolg op de game werkt. Daarnaast komt er een verfilming.

De PS5-versie van de Director's Cut ontving een 8 van Lars Cornelis: "Ghost of Tsushima Director’s Cut weet nergens echt te verrassen, maar voegt wel weer pakweg tien uur naadloos toe aan de toch al zo sterke hoofdgame. Iki Island pakt het beste uit het origineel en doet overal nét een schepje bovenop. Sony’s rommelige cross-gen-beleid is met deze heruitgave wel weer schrijnend zichtbaar."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eén van de beste (nu ex-)PS exclusives ooit gemaakt, imo. Top dit!

-1

nog steeds console exclusive

-1
test

Dus hij komt dan niet uit op de PC? Want als het een PS exclusive is, dan is hij _enkel_ op de Playstation beschikbaar

1

Waar... zeg ik dat dat niet zo is? Het is inderdaad nog steeds een 'console exclusive', maar geen 'exclusive' meer. Dat was ook helemaal niet het doel van mijn bericht. Mijn doel was om te zeggen dat de game echt geweldig (en wat ondergewaardeerd) is en dat het top is dat meer mensen de game nu (of ja... straks) kunnen spelen. Rare reactie zeg.

-1

@ARCHANGEL1110 De game is geen 'exclusive' meer, omdat ie nu ook uitgebracht wordt op de PC, maar het is nog steeds een 'console exclusive', omdat PS de enige console is waarop ie speelbaar is (PC =/= console). Maar jongens... Dat was totaal NIET de insteek van mijn bericht, dus w.m.b. mogen al deze nutteloze reacties verwijderd worden (@redactie).

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 7 maart 2024 - 09:48]

-1

@MooiMan: " dus w.m.b. mogen al deze nutteloze reacties verwijderd worden " Daar kan ik je wel bij helpen

0

@WOWBAGGER Geen idee wie je bent, maar graag!

0

Nogmaals: Een hele dikke (maar helaas ondergewaardeerde) game! Tof dat meer mensen 'm nu kunnen spelen!

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 7 maart 2024 - 11:15]

0

Aanbevolen voor jou