Gerucht: Dragon Age: Dreadwolf verschijnt eind dit jaar

Gerucht: Dragon Age: Dreadwolf verschijnt eind dit jaar

Deze zomer onthult Bioware het spel sowieso

Dragon Age: Dreadwolf zou wel eens aankomend najaar kunnen verschijnen.

Dat claimt journalist Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij in een nieuwe aflevering van Game Mess. Hij geeft daarbij aan dat Bioware-werknemers "vertrouwen hebben" in het behalen van die releaseperiode.

Grubb laat daarnaast weten dat hij minder zeker is over wanneer de releasedatum wordt aangekondigd. Afgelopen december liet Bioware weten dat de game aankomende zomer volledig wordt onthuld.

Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age werkt, maar in 2022 werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf heet. Solas, de Dread Wolf, heeft een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Vorig jaar lekten er vroege gameplaybeelden van het spel uit. Ook bleek dat Mark Darrah, een vooraanstaande voormalige Bioware-ontwikkelaar, meewerkt aan de ontwikkeling van de game. Hieronder is nog eens de trailer te zien die afgelopen december werd gedeeld.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop echt niet dat ze de souls like kant opgaan met deze titel. Die gelekte beelden zagen er een beetje zo uit. Er zijn naar mijn mening al genoeg souls like titels en te weinig westerse types RPG's.

0
test

Ja, zo kan ik ook wel geruchten verspreiden. Dat had ik ook wel makkelijk kunnen voorspellen dat de game zeer waarschijnlijk eind dit jaar verschijnt haha!

0

Aanbevolen voor jou