FromSoftware onderzoekt savebug in pc-versie Armored Core 6

FromSoftware onderzoekt savebug in pc-versie Armored Core 6

Bedrijf raadt spelers aan game af te sluiten voor pc in slaapstand te zetten

FromSoftware heeft laten weten onderzoek te plegen naar een bug in de pc-versie van Armored Core 6: Fires of Rubicon die invloed heeft op de savegame van spelers.

Dat laat het bedrijf weten in een Japanstalige tweet - vertaald door VGC. Volgens de tweet wordt in sommige gevallen savedata niet goed opgeslagen in de pc-versie. "We onderzoeken op dit moment de oorzaak, maar zorg in ieder geval dat je de game afsluit voordat je je pc in slaapstand zet. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit spelers geeft."

In Armored Core 6: Fires of Rubicon wordt een mysterieus goedje genaamd Coral ontdekt op een afgelegen planeet genaamd Rubicon 3. Verwacht werd dat dit als energiebron de technologie- en communicatiemogelijkheden van de mensheid zou avanceren. In plaats daarvan veroorzaakt het een catastrofe over heel de planeet en nabijgelegen sterren dat vlammen en stormen veroorzaakt, waardoor het Burning Star-systeem wordt gecreëerd.

De game speelt zich een halve eeuw later af. Bedrijven en andere groeperingen vechten om Coral op de planeet. Spelers infiltreren Rubicon 3 als onafhankelijke huurmoordenaar - piloot C4-621 - en komen in een strijd tussen de facties terecht.

Armored Core 6: Fires of Rubicon is nu verkrijgbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Ron Vorstermans gaf een 9 aan de game: "Armored Core 6: Fires of Rubicon is moeilijk en is daarom een game voor doorbijters. Het is ook een waar genot van begin tot eind. Het tempo is heerlijk, het verhaal boeiend, de gevechten zijn fantastisch, het aanpassen van je mech is bevredigend en audiovisueel weet Armored Core 6 te imponeren. De game heeft op moment van schrijven nog wat problemen met de balans. Daarom is de moeilijkheidsgraad grillig, maar naar verwachting trekt FromSoftware dat nog wel recht."

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou