FromSoftware-baas ziet een pc-versie van Bloodborne wel zitten

FromSoftware-baas ziet een pc-versie van Bloodborne wel zitten

Waar blijft die pc-versie?

Hidetaka Miyazaki, de directeur van ontwikkelaar FromSoftware, meldt dat hij een pc-versie van Bloodborne graag ziet verschijnen.

Dat laat hij weten aan PC Gamer. De website vroeg hem naar een eventuele pc-versie van de geprezen PlayStation 4-game. Refererend naar producent Yasuhiro Kitao en tolk Bobby Simpson: "Ik weet zeker dat deze mannen een pc-versie van Bloodborne willen zien."

Hij vervolgt: "Als ik hier ga zeggen dat ik er eentje wil, kom ik in de problemen. Maar het is niet iets waar ik tegen ben. Als een van de makers van Bloodborne is mijn persoonlijke mening dat ik het geweldig zou vinden als meer mensen er van kunnen genieten."

"Zeker nu de game langzaam maar zeker ouder wordt, kan het een van die spellen worden die verloren raakt op oudere hardware. Voor al dat soort games zou het fijn zijn om meer mensen de kans te geven dit te ervaren."

Bloodborne verscheen in 2015 op PlayStation 4 en werd uitgebracht door Sony - dat bedrijf is dan ook de eigenaar van de IP. Zeker de laatste jaren vragen steeds meer fans om een pc- of PlayStation 5-versie, maar vooralsnog is er niets aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij ook een droom die maar niet uit lijkt te komen.

0

Ja zonde man. Van de meeste kutspellen komen remakes, maar de betere parels worden genegeerd, zelfs nie even een update voor de ps5. Hij zal vast wel een keer komen toch?

0
test

Ja ik denk zoiets als met Demon's Souls, een remake met de release van de PS6 o.i.d.

0

Sony houd deze achter als backup voor als er even een dipje is. Beetje zoals Nintendo deed met de metroid prime remaster

0

Aanbevolen voor jou