Final Fantasy-bedenker speelt FF14 met custom Xbox-controller

Final Fantasy-bedenker speelt FF14 met custom Xbox-controller

Hironobu Sakaguchi heeft een chatpad onder de controller gezet

Hironobu Sakaguchi, de bedenker van de Final Fantasy-reeks, speelt de mmo Final Fantasy 14 met een aangepaste Xbox-controller.

Dat onthulde hij tijdens het Final Fantasy 14 FanFest afgelopen weekend. Hij toonde een Xbox Elite-controller met daaronder een chatpad. Sakaguci liet weten dat hij de meeste toetsen er af heeft gehaald zodat hij ze niet per ongeluk indrukt.

Tijdens het FanFest werden allerlei nieuwe aankondigingen rondom Final Fantasy 14 gedaan. Zo werd de Viper onthuld, een van de twee nieuwe jobs die met de volgend jaar te verschijnen uitbreiding Dawntrail worden toegevoegd. Ook is bekend dat de bèta voor de Xbox-versie van FF14 begin volgend jaar gehouden wordt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke.. nou.. fijn? :P Haha!

-2
test

Is toch leuk om te zien. Ik heb respect voor deze man, heeft veel betekend voor de industrie!

0
test

Nou ja, zoals je in mijn eerste reactie las, ik vind het eigenlijk niet heel boeiend. Vind het wel interessant dat er een heel artikel werd over geschreven haha 😂 zal vast aan mij liggen overigens maar vond dit wel een beetje over de grens gaan van overbodig 😅 (En zeker, hij is een legende! Niks meer dan respect natuurlijk. Maar dit bracht me niet een smile of een dosis van geluk of zo nee haha.)

0

Ik vond het zelf leuker om te zien hoe de producer van FF14 de bedenker van FF trolt, live op een fan festival, door bijv. ze uit de arena te slepen zodat ze beiden dood gaan, of hoe de bedenker van FF achter Yoshi P (Producer van FF14) aan rent met een tankbuster.Natuurlijk kiezen ze beiden lalafells/het gremlin achtige dwerg ras

0

Aanbevolen voor jou