Fallout-serie verschijnt in 2024, eerste trailer uitgelekt

Fallout-serie verschijnt in 2024, eerste trailer uitgelekt

Tijdens Gamescom kreeg men achter gesloten deuren de vroege beelden te zien

De televisieserie gebaseerd op Fallout komt in 2024 uit. De serie speelt zich af in Los Angeles.

Dat hebben Bethesda en Amazon laten weten. Ook deelde de bedrijven een poster van de serie, die hieronder te bekijken valt.

Op Gamescom werd achter gesloten deuren ook een vroege trailer van de serie getoond tijdens een Starfield-presentatie voor de pers, maar die trailer wordt officieel niet publiekelijk gemaakt. In die beelden is een shout-out in een western-achtig stadje te zien, alsmede marcherende Brotherhood of Steel-soldaten en een vrouw die voor het eerst uit de vault stapt. Hieronder is off-screen footage van de trailer te zien.

Sinds de aankondiging dat er een tv-serie gebaseerd op Fallout in de maak is, zijn er al diverse setfoto's uitgelekt - onder andere van een Ghoul en een Super Duper Mart. Vorig jaar werd ook een eerste officiële foto gedeeld.

De Prime Video-televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van filmregisseur Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Vorig jaar gaf Bethesda nog aan dat er een gratis current-gen update voor Fallout 4 uitkomt dit jaar. De upgrade zal opties voor een performance modus toevoegen, hogere framerates en ondersteuning voor een 4K-resolutie. Ook moeten diverse bugs weggewerkt worden en bevat het meer content voor de Creation Club. Er is nog geen releasedatum gegeven.

View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begon al te juichen toen ik de kop zag, dacht yes nieuwe fallout!! Helaas wat snel gelezen… teleurstelling.

0

Aanbevolen voor jou