Fallout: London-mod uitgesteld vanwege komst current-gen-update voor Fallout 4

Fallout: London-mod uitgesteld vanwege komst current-gen-update voor Fallout 4

Makers willen voorkomen dat de mod niet goed werkt

De ambitieuze Fallout: London-mod voor Fallout 4 is uitgesteld nu er binnenkort een current-gen-update voor de game verschijnt.

Eind vorig jaar lieten de makers van de mod nog weten dat Fallout: London op 23 april zou verschijnen, maar de mod is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat werd gemeld in een Youtube-video.

De reden is de vorige week aangekondigde current-gen-update. De kans bestaat dat deze huidige mods onbruikbaar of minder goed werkend maakt, en dat willen de makers van de mod voorkomen. Het voordeel is echter wel dat de modders de verbeteringen van de update kunnen meenemen. Het is niet bekend wanneer de mod wel uitkomt.

Het modteam werkt al jaren aan de mod en vorig jaar bleek dat de daadwerkelijke content al af is. Zoals de naam al aangeeft verplaatst Fallout: Londen de actie naar de Engelse hoofdstad.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is omdat ze de script extender onklaar gemaakt hebben. Dit was helemaal niet nodig om een 60fps patch te maken. Veel mensen kopen fallout nu omwille van de serie en Bethesda heeft er dus een stokje voor gestoken dat mensen nu die mod kunnen spelen ipv haar eigen fallout 4 en/of 76. Hierdoor zijn trouwe spelers hun games ook gebricked met alle mods die ze geïnstalleerd hadden. Hopelijk wordt de script extender er snel weer in gemod zodat ze toch nog een beetje van het succes van de serie kunnen genieten, want de mod ziet er schitterend uit.

0

je doet net of het een bewuste actie is om die mod tegen te werken, slaat natuurlijk nergens op

0

Aanbevolen voor jou