Eerste seizoen Diablo 4 begint op 20 juli

Eerste seizoen Diablo 4 begint op 20 juli

Season of the Malignant

Het eerste seizoen van Diablo 4 gaat op 20 juli van start, zo heeft Blizzard gisteren aangekondigd.

Het was al bekend dat het eerste seizoen ergens later deze maand zou beginnen en dat Blizzard gisteren de eerste details zou bekendmaken.

Het eerste seizoen heet Season of the Malignant en laat spelers het - zoals de naam al aangeeft - opnemen tegen krachtigere Malignant-vijanden. Door ze te verslaan, krijgen spelers toegang tot de harten van deze vijanden, waarmee krachtige items genaamd Caged Hearts gemaakt kunnen worden die extra effecten aan gear kunnen geven. Blizzard vergelijkt het met Legendary krachten die "nieuwe, gekke en kapotte builds" kunnen opleveren. Er zijn in totaal 32 Malignant-krachten.

Het eerste seizoen moet ook een nieuwe questline toevoegen. Volgens Blizzard gaat het om een "zijverhaal" naast het hoofdverhaal uit de game. Spelers moeten zoals eerder al aangegeven eerst de campagne van de game hebben uitgespeeld om hier aan deel te nemen. Dat geldt ook voor de Malignant-gameplay. De seizoensgebonden battle pass kan ook alleen gebruikt worden met een nieuw personage die speciaal voor het seizoen is aangemaakt.

Diablo 4 ontvangt vandaag tot slot een patch waarmee Unique items in Helltide-kisten gevonden kunnen worden. Dit moet het gemakkelijker maken voor spelers om deze moeilijk te vinden items vrij te spelen. Blizzard kondigde ook een compleet nieuwe klasse voor de mobiele game Diablo Immortal aan, de Blood Knight. Diablo Immortal is niet speelbaar in Nederland en België.

Diablo 4 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game kreeg op Gamer.nl een 9 van Erik Nusselder: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk, zin in. Al lijkt dit eerste seizoen niet het probleem van de karige endgame op te lossen. Zodra je de campaign klaar hebt dan is het tot level 60-65 leuk om alle Helltides, Nightmare Dungeons etc te doen maar daarna vlakt het heel snel af. Je krijgt amper betere gear meer en je moet maar hopen op de juiste uniques. Mijn Druid is nu 74 maar dat is nu wel een beetje klaar. Nieuwe seizoen beginnen met de Barbarian en kijken wat er allemaal nieuw is. Dan heb ik nog een kleine 2 weken om uit te zoeken en dan aan de slag met Baldurs Gate 3.

0

precies ik ben lvl 60 en loop met spullen van lvl 40 je krijgt gewoon te weinig goede items het is gewoon demotiverend in D3 was de loot beter

0

Ik ben al redelijk klaar met de game. Ik heb alle classes tot 45-50 gespeeld, mijn necro zelfs to 67 gekregen. Ik moet heel veel geluk hebben met gear upgrades, er dropt niet zoveel upgrades. Ikzelf heb weinig zin om nightmare dungeons tot T60-80 te gaan spelen, er veranderd vrijwel niets. Helltides/world bosses zijn leuk voor een keer, maar daar houdt het ook op.

0

Aanbevolen voor jou