Diablo 4 vanaf 17 oktober verkrijgbaar via Steam

Diablo 4 vanaf 17 oktober verkrijgbaar via Steam

De tweede Blizzard-game na Overwatch 2 die de overstap maakt

Vanaf 17 oktober staat Diablo 4 op Steam.

Dat heeft Blizzard gisteren tijdens een livestream aangekondigd. De stream in kwestie kan hieronder bekeken worden en draait voornamelijk om Season of Blood, het nieuwe seizoen van Diablo 4 dat ook op 17 oktober begint.

Diablo 4 verscheen in juni op pc via Battle.net en PlayStation- en Xbox-consoles. In juli werd echter aangekondigd dat Blizzard van plan was om diverse games naar Steam te brengen - daarvoor werden Blizzard-games altijd via Battle.net uitgebracht. Kort daarna verscheen Overwatch 2 op Steam.

De game kreeg op Gamer.nl een 9 van redacteur Erik Nusselder. "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn", concludeert hij in zijn recensie.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een kat in het nauw maakt rare sprongen is het gezegde en dat geldt zeker voor deze keuze! Ze zijn 99% van hun playerbase verloren omdat het spel gewoon ongelovelijk saai is zodra je level 70 bent en je alles hebt gezien, maar dan duizenden keren dezelfde content moet doorlopen om enigzins een upgrade van je gear te krijgen + nog wat meer hekel punten. Iedereen is afgehaakt en andere betere games gaan spelen.

0

Ja ik moet helaas ook toegeven dat ik het spel bijna niet meer aanraak, echt zonde.

0

Blizzard servers zijn de hele dag al offline. Lijkt erop dat er nog steeds een boel boze diablo 4 spelers aan het d-dossen zijn.

0

Aanbevolen voor jou