Diablo 4 is de snelst verkopende game van Blizzard tot nu toe

Diablo 4 is de snelst verkopende game van Blizzard tot nu toe

Gebaseerd op spelersaantallen van de early access-versie

Het gisteren officieel uitgekomen Diablo 4 is in één klap de snelst verkopende Blizzard-game ooit.

Dat heeft uitgever Activision Blizzard aangekondigd. Het bedrijf geeft daarbij niet aan om hoeveel exemplaren het precies gaat, maar meldt wel dat het is gebaseerd op de games die al voor de officiële release gisteren zijn verkocht. De game kan sinds afgelopen vrijdag gespeeld worden door mensen die een speciale editie van de game hebben aangeschaft.

Blizzard liet wel weten dat er van afgelopen vrijdag tot de officiële release gisteren al meer dan 93 miljoen speeluren in de game zijn gestoken - dat staat gelijk aan meer dan 10.000 jaar, oftewel elke dag sinds het begin van de menselijke samenleving 24 uur lang spelen.

Dat mensen die vroeger toegang kregen tot Diablo 4 flink aan het spelen waren geslagen, was al duidelijk. Zo wist een speler onlangs al level 100 te halen in de Hardcore-modus van de game.

Diablo 4 is nu verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. In de loop van juli moet het eerste seizoen van start gaan. Blizzard heeft laten weten in ieder geval aan twee uitbreidingen te werken.

Erik Nusselder gaf de game een 9 in onze recensie: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mag ook wel eens gezegd worden dat Blizzard uitstekend werk heeft verricht. Afgelopen weekend ook 0 problemen gehad met de servers en gister, op wat kleine lagspikes na, ook perfect te spelen. Vermaak me er echt heel goed mee en er is veel content. Kijk nog wel met een schuin ook naar de battle pass straks, zou wel wat voor Blizzard zijn om dit succes alsnog compleet te verneuken. Maar voor nu, heerlijk spel!

2

Er is inderdaad echt heel veel content. Ik heb net pas Act 2 afgerond, heb ook niet al teveel tijd gehad. Maar het verhaal, hoewel niet super diepgaand, is leuker om te volgen door de korte cutscenes al mis ik wel echt die hele mooie cutscenes van voorheen. Als ik straks het verhaal heb uitgespeeld ga ik me pas echt verdiepen in de wereld en alles ontdekken. Heb er ongelooflijk veel zin in.

1
test

Iets wat goed is mag beloond worden en ze hebben gewoon goed werk geleverd. Heerlijke game waar ik voorlopig nog wel zoet mee ben.

2

Aanbevolen voor jou