Blizzard onthult donderdag eerste seizoen van Diablo 4

Blizzard onthult donderdag eerste seizoen van Diablo 4

Eerste seizoen moet ergens in de tweede helft van deze maand van start gaan

Aanstaande donderdagavond zendt Blizzard een livestream uit waarin details over het aankomende eerste seizoen worden onthuld.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De livestream wordt om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden en gepresenteerd door regisseur Joseph Piepiora en lead game producent Tomothy Ismay.

De livestream begint met een blik op een nieuwe klasse die later deze maand naar Diablo Immortal komt. Daarna geeft het bedrijf informatie over het eerste seizoen van Diablo 4, dat ergens midden tot eind deze maand moet beginnen.

Gedurende de livestream wordt er ook aandacht besteed aan diverse quality of life-verbeteringen die komende updates met zich meebrengen. Tot slot beantwoordt het duo aan het einde van de stream vragen van fans.

Elk kwartaal moet er een nieuw seizoen van start gaan. Men kan alleen meedoen aan een seizoen wanneer men de game heeft uitgespeeld, en elk seizoen begint men met een nieuw personage. Daarbij is er elk seizoen een Battle Pass beschikbaar met 27 gratis tiers en 63 betaalde tiers. De betaalde tiers bieden geen extra in-game krachten, maar puur cosmetische items en Platinum, de premium munteenheid van de game die ook met echt geld aangeschaft kan worden. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om toekomstige Battle Passes te bekostigen of cosmetische items te kopen.

Diablo 4 kwam begin juni uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 9 aan de game: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet nog goed hoe de game er redelijk goed uitzag op mijn Geforce MX440. Deze en Unreal Tournament 2003 waren de reden voor mij om pc gaming op te pakken. Goede oude tijd haha.

0

Aanbevolen voor jou