Blizzard gaat jaarlijkse uitbreidingen voor Diablo 4 uitbrengen

Blizzard gaat jaarlijkse uitbreidingen voor Diablo 4 uitbrengen

Naast de nieuwe seizoenen elk kwartaal

Naast de gebruikelijke seizoen wil Blizzard ook elk jaar een volledige uitbreiding voor Diablo 4 uitbrengen.

Dat laat general manager Rod Fergusson aan Dexerto weten. "Als je kijkt naar de release van de game en het eerste seizoen, zien we dat als het bouwen van een fundering waar we op kunnen voortborduren. Dus als we kijken naar de seizoenen elk kwartaal, en onze jaarlijkse uitbreidingen, zijn dat de dingen waar we ons op richten voor onze live service."

Details over wat een mogelijke eerste uitbreiding kan inhouden zijn er nog niet, maar Fergusson verzekert dat Blizzard goed vooruit plant. "We hebben plannen, we hebben verhalen die ver in de toekomst reiken." Het is in ieder geval voor het eerst dat Blizzard iets meer duidelijkheid schept over mogelijke uitbreidingen naast de standaard seizoenen die elk kwartaal verschijnen.

Op 17 oktober begint het tweede seizoen van Diablo 4, genaamd Season of Blood. Spelers vechten samen met de computergestuurde Eris, een ervaren vampierjager die wordt ingesproken door Eternals-actrice Gemma Chan. Spelers kunnen vijf endgame-bazen verwachten, maar ook vampierkrachten vrijspelen tijdens het klaren van nieuwe missies. Hieronder is nog eens de aankondigingstrailer te bekijken.

Diablo 4 is beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Erik Nusselder deelde een 9 uit aan de game: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Me aardig vermaakt met de campaign en het eerste seizoen, maar 'k ben er wel klaar mee inmiddels. Ik ga ook geen seizoen meer doen, dat is toch 95% hetzelfde en 5% ander sausje. Misschien als er weer een volledige uitbreiding komt met verhaal zal ik dit weer even doen. Een jaar lang hetzelfde grind werk is niet erg leuk om te doen. Genoeg ander games op de backlog staan :)

0

Aanbevolen voor jou