Blizzard gaat door het stof voor meest recente Diablo 4-patch

Blizzard gaat door het stof voor meest recente Diablo 4-patch

Bedrijf wil dergelijke situaties in de toekomst voorkomen

Blizzard heeft uitgebreide verontschuldigingen aangeboden voor de eerder deze week uitgekomen patch 1.1.0 van Diablo 4.

Tijdens een Campfire-livestream meldde het bedrijf dat het "dit soort patches nooit meer uitbrengt". De eerder deze week uitgekomen patch die ter voorbereiding van het eerste seizoen diende, paste de statistieken van personages van spelers aan, waardoor sommige delen van het spel moeilijker werden. Dit schoot bij veel spelers in het verkeerde keelgat.

"Soms slaan we de plank gewoon mis", zo klonk tijdens de livestream. Blizzard belooft dat het voortaan character builds niet meer direct aanpast. Ook toont het voortaan patch notes een week voordat een patch daadwerkelijk uitkomt, zodat mensen op voorhand al weten wat er staat te gebeuren. Ondertussen werkt Blizzard aan een nieuwe patch die sommige wijzigingen van de vorige patch ongedaan moet maken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blizzard is hard bezig met al het plezier uit de game te zuigen, haha. 😅 Speel het al een tijdje niet meer aangezien de end-game zo enorm saai is (naar mijn mening iig). Zag hier en daar dat ze ook hotfixes hadden uitgebracht maar dat deze juist het plezier er uit haalde. Ik las ook dat als je al het premium currency binnenharkt met de battlepas, je niet eens 1 item kan kopen daar mee. Erg prettig en slecht van Blizzard. Kijk in ieder geval uit naar de dlc/expansions!

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 23 juli 2023 - 12:24]

0

Helemaal mee eens. Dit weekend seasonal geprobeerd. Tot level 50 prima te doen, maar mijn leveling build is niet sterk genoeg meer en heb geen gear om een andere build te nemen. Twee geprobeerd, maar beide enorm zwak. Zie het ook niet zitten om een andere class te proberen, want ik ken inmiddels alle verhalen en dialogen wel. Vind het echt enorm zonde, maar het mist gewoon iets in de end game. De boss fights zijn dan wel enorm vet. Al hebben sommige wel zo'n enorm arsenaal aan mechanics dat het bij vlagen ook storend wordt.

0

De game voelt veel te karig aan. De story is opzich oké, nightmare dungeon affixes vond ik echt maar enkele leuk. Veel van de affixes zijn gewoon vervelend en voegen meer irritatie toe dan een uitdaging. Helltides was ik ook naar enkele keren wel op uitgekeken. World bosses hetzelfde, leuk voor een keer maar veel te makkelijk. Er is niets meer te doen dan deze 3 dingen. Ik heb de game voordat S1 uitkwam alweer uninstalled en voel er zeker na het laatste patchnews niets voor om de game nog te gaan spelen. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg alternatief om te spelen. Last Epoch en Path of Exile vind ikzelf wel weer leuk.

0

Aanbevolen voor jou