Baldur's Gate 3-ontwikkelaar bezig met schrijfwerk voor nieuw project

Baldur's Gate 3-ontwikkelaar bezig met schrijfwerk voor nieuw project

Maar van een aankondiging is voorlopig nog geen sprake

Swen Vincke, de oprichter van Baldur's Gate 3-ontwikkelaar Larian Studios, laat weten dat hij druk aan het schrijven is voor een nieuw project.

Dat meldde hij vanochtend op X. "Het is een geweldige morgen! Na vier maanden aan herschrijven en het loslaten van ideeën en ze vervolgens weer doornemen, weet ik eindelijk wat de eerste acte van dit ding waar ik aan werk moet worden."

Afgelopen jaar liet Larian al weten dat men al werkte aan een nieuwe game - al is het niet duidelijk of Vincke het over hetzelfde project heeft. De nieuwe game moet blijkbaar in ieder geval "veel grenzen verleggen".

Vincke heeft op X benadrukt dat zijn tweets niet inhouden dat er binnenkort een aankondiging volgt. "Het is alleen dat ik enorm enthousiast bent over waar dit heen gaat en ik wilde wat van mijn enthousiasme delen. Het gaat nog lang duren voordat we hier over kunnen praten." Een fan vroeg vervolgens of het 'game van het jaar 2029 wordt". Vincke reageert met: "Ik wilde net 'erg grappig' zeggen, maar toen telde ik op mijn vingers 🙂"

Het afgelopen jaar uitgekomen Baldur's Gate 3 is in ieder geval een groot succes gebleken. Zo werd het spel uitgeroepen tot game van het jaar tijdens The Game Awards.

View post on X
View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2029 zou wel laat zijn, alhoewel we niet weten wat er allemaal zou kunnen uitkomen voor Baldur's Gate 3. Even ter reminder, Baldur's Gate 3 had ongeveer zes jaar nodig om te ontwikkelen van begin tot eind. Ik vind het opvallend lang, omdat ze eerder hadden aangegeven niet direct opnieuw te willen werken aan een project zo groot als Baldur's Gate 3. Dan zou dit kunnen wijzen op een ander project, of dat ze de studio splitsen over meerdere projecten die tegelijkertijd lopen. https://www.gamereactor.eu/baldurs-gate-iii-boss-studios-next-game-wont-be-as-big-1293043/

0

Aanbevolen voor jou