Zelda: Tears of the Kingdom-patch lost bug in hoofdmissie op

Zelda: Tears of the Kingdom-patch lost bug in hoofdmissie op

Patch 1.1.1 is nu beschikbaar

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, waarmee onder andere een bug in een hoofdmissie wordt opgelost.

Patch 1.1.1 is nu beschikbaar. Deze lost onder andere een bug op die er voor zorgde dat sommige spelers de hoofdmissie The Closed Door niet konden klaren. Mensen die de bug al tegen zijn gekomen, zullen de missie alsnog hebben uitgespeeld wanneer de patch is gedownload. Verder lost de patch "andere problemen op" waardoor "de gameplayervaring is verbeterd", al maakt Nintendo niet duidelijk waar het precies om gaat.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kwam afgelopen vrijdag uit op Nintendo Switch. Nintendo liet deze week weten dat het spel in de eerste drie dagen meer dan tien miljoen keer is verscheept. Dat maakt het de snelst verkopende Zelda-game ooit. Tevens is het de snelst verkopende game voor de Nintendo Switch in zowel de Benelux als Europa, en is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa.

Ron Vorstermans gaf een 10 aan de Switch-game in de Gamer.nl-recensie: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou