Zelda-makers spreken interesse in Zelda-verfilming uit

Zelda-makers spreken interesse in Zelda-verfilming uit

Maar dat betekent niet automatisch dat het gaat gebeuren

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-makers Eiji Aonuma en Hidemaro Fujibayashi zien een verfilming van The Legend of Zelda wel zitten.

Dat vertellen ze in gesprek met Polygon. "Ik moet zeggen dat ik zeker geïnteresseerd ben", vertelt Aonuma als hem wordt gevraagd naar een Zelda-verfilming. "Maar het is helaas niet zo dat enkel mijn interesse dingen laat gebeuren." "Misschien is de stem van de fans hetgeen dat belangrijk is", voegt Fujibayashi toe.

Eerder benadrukte Shigeru Miyamoto dat er meer Nintendo-films aankomen in de toekomst. Wie de toekomstige Nintendo-films gaat maken is niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat Illumination, het bedrijf achter de Mario-film en de Minions-films erbij betrokken zal zijn. De oprichter en CEO van dat bedrijf, Chris Meledandri, zit immers in de raad van bestuur van Nintendo. Welke ip's er worden verfilmd is nog niet bekend. 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kwam afgelopen vrijdag uit en kreeg van redacteur Ron Vorstermans een 10 op Gamer.nl. "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als ze maar niet de emotieloze stemmen uit BOTW en TOTK gaan gebruiken... mijn god wat is dat saai. Hoe gaan ze dat met Link doen... die trekt de bek nooit los. Hahaha

0

In de vorm van een goede live action door fans of geanimeerd zoals de Dragon Quest film kan ik mij het zeker inbeelden

0

Aanbevolen voor jou