We zoeken testers voor het nieuwe Gamer.nl!

We zoeken testers voor het nieuwe Gamer.nl!

Geef feedback en maak kans op Hogwarts Legacy

We zijn druk bezig met het testen van het nieuwe Gamer.nl, en daar kunnen we jullie hulp wel bij gebruiken.

Hieronder vind je een invulformulier om jezelf aan te melden voor het feedbackprogramma van Gamer.nl. Aan de hand van een aantal vragen selecteren we de eerste paar testers, die vervolgens een e-mail met instructies krijgen. Als kleinigheidje geven we ook nog Hogwarts Legacy voor Xbox Series X en S weg aan één van de testers.

Het final dark mode-logo
Het final light mode-logo

Hoe staat het er nu mee?

Zoals wel vaker bij websitelanceringen duurt het allemaal íets langer dan gedacht. De oude Gamer.nl-content is inmiddels gemigreerd naar de nieuwe website, maar staat nog niet helemaal op z'n plek. Reviews zijn bijvoorbeeld nog niet te vinden onder reviews en het populaire nieuws is nog niet werkend.

Ook zijn er nog een aantal cruciale bugs die we oplossen om de site te laten functioneren, en moet er nog wat aan het CMS gebeuren zodat we content op de huidige snelheid kunnen blijven plaatsen. Ondertussen wordt het design nog altijd bijgewerkt, zoals een (naar mijn bescheiden mening) prachtige knop voor reviewscores.

In de komende weken verwachten we volledig over te gaan, dus houd de website in de gaten. In de tussentijd kun je hier een eerste blik op de nieuwe site vinden. Tot snel!

Fill out my online form.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou