Vr-versie GTA: San Andreas wordt door LA Noire VR-team ontwikkeld

Vr-versie GTA: San Andreas wordt door LA Noire VR-team ontwikkeld

De aankomende Oculus Quest 2-versie van Grand Theft Auto: San Andreas wordt op zijn minst deels ontwikkeld door Video Games Deluxe, de ontwikkelaar van LA Noire: The VR Case Files.

Dat meldt UploadVR. De website laat weten dat de ontwikkelaar vorig jaar al meldde dat het zich klaar maakte voor een nieuw project, "een AAA openwereldgame in vr voor Rockstar". Toen was echter nog niet bekend waar de ontwikkelaar het over had.

Op LinkedIn lijkt het bedrijf deze week echter duidelijke hints te geven: "Zoals op Facebook Connect werd aangekondigd werken we aan een van de meest geliefde games in vr." Hoewel San Andreas niet specifiek wordt genoemd, is het nagenoeg zeker dat het daar om gaat, aangezien de game tijdens Facebook Connect werd onthuld. Het is niet duidelijk of Video Games Deluxe de enige ontwikkelaar van de game is.

Vorige week werd aangekondigd dat Grand Theft Auto: San Andreas naar Oculus Quest 2 komt. "Krijg een nieuwe blik op Los Santos, San Fierro en Las Venturas en ervaar opnieuw of voor het eerst een van de meest iconische open werelden." Het is niet duidelijk wanneer de game uitkomt.

Pas geleden werd tevens GTA: The Trilogy - Definitive Edition onthuld, dat op 11 november digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt. Op 7 december verschijnen fysieke versies van de game. Hierin zitten nieuwe versies van GTA 3, Vice City en San Andreas.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alsjeblieft ook op de PS5 uitbrengen.

0
test

Eindelijk GTA in VR! Ik ga er alleen geen Oculus Quest 2 voor kopen..

0

Aanbevolen voor jou