Volledige versie Darkest Dungeon 2 nu verkrijgbaar

Volledige versie Darkest Dungeon 2 nu verkrijgbaar

Launchtrailer uitgebracht

De volledige versie van Darkest Dungeon 2 is gisteren uitgekomen.

De game was al zo'n twee jaar via Early Access op Epic Games Store beschikbaar, maar nu is de volledige versie van het spel verkrijgbaar, ook via Steam. Het spel kost daar 38,99 euro - op Epic Games Store ligt de prijs op 35,99 euro.

Ontwikkelaar Red Hook Games liet vorige week al in een blogpost weten wat men van deze uiteindelijke versie kan verwachten. Zo zitten er twaalf speelbare personages in de game en en bevat het spel een compleet verhaal met vijf hoofdstukken. In elk hoofdstuk gaan spelers met een team van vier helden op avontuur. In de toekomst wil de ontwikkelaar gratis content aan de game toevoegen, waaronder nieuwe vijanden, evenementen en modding tools.

Voor de toekomst heeft Red Hook Games meerdere gratis content updates op de planning staan. Zo werken ze aan nieuwe town events, een radiant mode en verschillende nieuwe vijanden.

In Darkest Dungeon 2 zit een vergelijkbaar gevechtssysteem mt het eerste deel, maar deze is wel flink aangepast qua besturing en presentatie. Ook legt de game de focus op een "afmattende reis, in plaats van het opruimen van je achtertuin". De eerste Darkest Dungeon richtte zich op de psychologische stress van het op avontuur gaan en het managen van de geestelijke gezondheid van individuen in de party. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou