Vierde speelbare personage van Outriders onthuld

Vierde speelbare personage van Outriders onthuld

De verwachte releasedatum van de langverwachte loot-shooter van People Can Fly nadert langzaam. Naast de drie classes die al bekend zijn, heeft de ontwikkelaar nu ook het vierde personage uit de doeken gedaan: De Technomancer.

Net als de andere classes in Outriders maakt de Technomancer gebruik van Anomaly-krachten. Zijn specialiteit is het oproepen van gadgets die de spelers bijstaan in het verslaan van vijanden. Zo kan de Technomancer turrets neergooien die vijanden zelfstandig onder vuur nemen. Dit kan met raketten, maar ook met dodelijk vergif. Verder is het vierde personage in staat om ijs te manipuleren, hiermee kan hij schurken bevriezen om ze zo tijdelijk tot een halt te brengen.

Naast de Technomancer, kunnen spelers straks aan de slag als Trickster, Devestator en Pyromancer. Ieder personage beschikt over unieke vaardigheden en is effectief op zijn eigen manier. De Pyromancer is bijvoorbeeld bijzonder sterk van een afstand, terwijl de Trickster sterker is van dichtbij.

Outriders is een ambitieuze loot-shooter en kan zowel alleen, als online met vrienden worden gespeeld. Spelers kunnen in de game hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Benieuwd hoe Dakota zijn eerste aanraking met Outriders heeft ervaren? Lees dan hier zijn preview.

Outriders verschijnt op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Naar verwachting verschijnt de game ergens eind dit jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou