Vier nieuwe Sonic the Hedgehog Lego-sets onthuld

Vier nieuwe Sonic the Hedgehog Lego-sets onthuld

De sets komen in augustus uit

Er worden in augustus vier nieuwe Lego-sets gebaseerd op Sonic the Hedgehog uitgebracht.

De sets werden onder andere via social media aangekondigd. De duurste set is Sonic's Green Hill Zone Loop Challenge, waarin naast een looping ook Sonic, Amy, Dr. Eggman, vier dieren en twee Badniks zitten. De set bestaat uit 802 Lego-stenen en gaat 104,99 euro kosten.

De andere sets - Sonic's Speed Sphere Challenge, Tails' Workshop and Tornado Plane en Amy's Animal Rescue Island, kosten respectievelijk 29,99 euro, 42,99 euro en 52,99 euro. Alle vier de sets moeten ergens in augustus uitkomen.

Eerder was er al een Sonic Lego-set uitgekomen als onderdeel van de Lego Ideas-reeks. Waar die set vooral bedoeld was om na het bouwen tentoon te stellen, kan er met deze nieuwe sets ook gespeeld worden. Zo kan Sonic in de Green Hill Zone Loop Challenge met een knop afgeschoten worden, zodat hij door de looping rent.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Staat gewoon 8plus op, dus ook als je ouder dan 8 jaartjes bent mag je het gewoon kopen hoor. Wat een rare beredenering...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ach laat mensen zeiken. Als er tegenwoordig iets uit context getrokken kan worden, of als iets niet is ingevuld om er een eigen invulling aan te geven hou je helaas toch niet tegen. OT: Eens dat deze sets meer gericht naar kinderen zijn, al kan ik ook geen concreet idee verzinnen van een groot lego idea's set die binnen de Sonic universum zou werken. Ik denk juist dat deze parkoursen voor kinderen perfect zijn voor Sonic.

0

Aanbevolen voor jou