Valve ontwikkelt mogelijk onaangekondigde puzzelgame

Valve ontwikkelt mogelijk onaangekondigde puzzelgame

Zou het om Portal 3 gaan?

Valve werkt mogelijk aan een onaangekondigde puzzelgame - fans hopen dat het om Portal 3 gaat.

Op het LinkedIn-profiel van voormalige Valve-werknemer Michael Anderson valt te lezen dat hij in 2021 "een aantal prototypes creëerde voor een ambitieus, nooit eerder vertoond project". Daarbij zou hij puzzels voor dat project hebben ontwikkeld. Huidige werknemer Boyang Zhu meldt daarnaast ook dat hij aan een onaangekondigde titel werkt sinds 2022.

Meer details zijn er nog niet, maar fans hopen dat het om een derde Portal-game gaan, aangezien de term 'puzzels' wordt gebruikt. Hoe dan ook zijn er verder geen officiële details te vinden. Valve heeft onlangs wel Counter-Strike 2 aangekondigd, en in de files van die game is ook een vermelding van Left 4 Dead 3 te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil ook graag een nieuwe Portal, maar denken dat het om een Portal game gaan omdat er puzzels inzitten is wel erg ver gezocht.

0
test

@WvA Normaal zou ik het met je eens zijn, maar omdat het Valve is die de game ontwikkelt en het betreft een puzzle game, is de kans groot dat het om Portal zou kunnen gaan omdat ze maar 1 puzzle serie hebben, volgens mij (of 1 van de spin-offs game van portal).. Maar ja, kan natuurlijk ook gewoon iets nieuws zijn :P

0
test

@Markus88 Snap je punt, maar als je de directe quote uit de screenshot leest, dan zou ik niet snel denken dat het om portal gaat. De nadruk ligt op ambitious, never-before-seen gameplay, en developed AI, en toevallig zitten er ook wat puzzles in. Portal 1 en 2 hadden daarnaast vrijwel geen AI (buiten die robotjes dacht ik?). Het kan natuurlijk dat ze er een compleet andere kant mee opgaan, maar dit leest eerder als een nieuwe game dan Portal 3.

0

Aanbevolen voor jou