Update: Trailer voor Crysis Remastered gelekt

Update: Trailer voor Crysis Remastered gelekt

Update: Inmiddels is ook een teaser trailer uitgebracht via het Twitter-kanaal van Intel. Deze is al verwijderd, maar de video is hierin nog te bekijken.

Origineel bericht:De remaster van de eerste Crysis-game is onthuld. De remaster is gevonden in de metadata van de Crysis-website.

Eerder deze week kwam plotseling het Twitter-account van de videogame-franchise na drie jaar weer tot leven, wat voor het vermoeden zorgde dat er binnenkort een aankondiging voor Crysis aan zat te komen. Later verscheen er een tweet die hintte op een mogelijke remaster van de eerste Crysis-game die nu tijdelijk onthuld was.

Op de officiële website van Crysis is de remaster in de metadata te vinden, compleet met een afbeelding waar alle platformen op staan. Crysis Remastered is ontdekt door IashMan die zijn vondst op Twitter deelde. In de omschrijving van de remaster staat het volgende: "Crysis Remastered biedt nieuwe grafische functies, hoogwaardige texturen en eigen hardware van CRYENGINE - en API-agnostische ray tracing voor pc, PlayStation, Xbox en voor het eerst naar de Nintendo Switch." De tweet en de afbeelding van de remaster zijn hieronder te bekijken.

Crysis Remastered komt uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Neem aan dat de specs niet PC smeltend zullen zijn? Hoop het wel gezien dit meer een benchmark game was dan iets anders. Vingers gekruist dat bij release van de game zelfs de duurste pc het niet goed kan draaien.

0
test

@orion_auron Denk dat de switch wel gaat smelten😋

0
test

@orion_auron Er zit Raytracing in, dus zet je dat aan, wordt 30 fps nog lastig op een 2080 en meer dan 1080p 🤣

0
test

Ik snap het nu van een remaster van alleen de eerste game niet. Waarom niet gelijk de hele trilogie?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou