Tweede seizoen Arcane verschijnt op zijn vroegst pas in 2024

Tweede seizoen Arcane verschijnt op zijn vroegst pas in 2024

Riot Games-CEO Nicolo Laurent geeft daar twee redenen voor

Het tweede seizoen van de geprezen animatieserie Arcane komt op zijn vroegst pas in 2024 uit.

Dat heeft Riot Games-baas Nicolo Laurent gemeld aan een League of Legends-caster (via Reddit). "Ik heb zojuist de derde episode van het tweede seizoen gekeken voor mijn vlucht naar China, dus we boeken progressie. Maar het is nog niet af en daar zijn twee redenen voor."

Hij vervolgt: "Ten eerste wil je kwaliteit - je wil het niet overhaasten, en dat kost tijd. Dus dat is de goede reden. De slechte reden is dat we niet wisten of het eerste seizoen een succes zou worden. Als we dat hadden geweten, hadden we veel eerder met seizoen 2 kunnen beginnen, maar we wisten het niet, dus we keken het eerst aan en daar betalen we nu de prijs voor. Helaas gaat het hem dit jaar niet worden."

Het eerste seizoen van de League of Legends-serie Arcane verscheen in november 2021 op Netflix. Onder andere Hailee Steinfield, Kevin Purnell en Kevin Alejandro spelen een rol in de serie, die in samenwerking met game-ontwikkelaar Riot Games wordt gemaakt. De serie werd geprezen door critici en fans en won een Emmy. Later dat jaar werd de komst van een tweede seizoen bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spijtig, Topreeks. En dat van een game die ik nooit gespeeld heb.

0
test

@do365nic wat mij betreft helemaal niet spijtig. Liever iets goeds en later, dan iets snels dat van mindere kwaliteit is.

0

Aanbevolen voor jou