Turtles: Shredder's Revenge speelbaar op mobiel via Netflix Games

Turtles: Shredder's Revenge speelbaar op mobiel via Netflix Games

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is toegevoegd aan Netflix Games, waardoor het spel nu op mobiel gespeeld kan worden.

Sinds enige tijd kunnen mensen met een Netflix abonnement op hun mobiel een apart gedeelte van de streamingdienst bezoeken waar games te vinden zijn. Door die aan te klikken worden de games kosteloos op hun mobiel gedownload, waarna ze speelbaar zijn. Shredder's Revenge is ook in de App Store of Google Play Store te vinden, maar een Netflix-abonnement is noodzakelijk om het te kunnen spelen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kwam eerder al op consoles en pc uit en kan daar online en lokaal met meerdere mensen gespeeld worden, maar de mobiele versie is puur gericht op singleplayer.

De game werd op Gamer.nl beloond met een 8: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

o cool, ik ga ff kijken of tie er bij zit, deze staat in mn wishlist voor pc. maar heb ook een netflix abbo. Net even getest en het speeld soepel, heb een Galaxy A52

0

@-JK- Heb hem op game pass gespeeld. Vroeger veel op de arcade kast gespeeld en het gaf echt weer datzelfde gevoel zoals ook Double Dragon dat deed. Geen hoogstaande game, maar gewoon leuk met vrienden en een biertje (of twee)

0

Aanbevolen voor jou