Trials of Mana is meer dan een miljoen keer verscheept

Trials of Mana is meer dan een miljoen keer verscheept

Trials of Mana is inmiddels meer dan een miljoen keer verscheept wereldwijd. 

Dat blijkt uit een bericht van het officiële Twitter-account van Trials of Mana. Het gaat hier om het aantal verscheepte fysieke exemplaren, plus het aantal downloads van de game. 

Om de indrukwekkende mijlpaal te vieren, heeft de ontwikkelaar een nieuwe illustratie van de game gedeeld. De afbeelding bevat een groot gedeelte van de personages uit de game en een vlag met het aantal verscheepte exemplaren. 

De Trials of Mana-remake is een remake van Seiken Densetsu 3, die in 1995 uitkwam op de SNES in Japan. De game is het derde deel in Mana-franchise. In het Westen kwam de game pas in 2019 uit met de release van The Collection of Mana, waar de game de westerse naam: Trials of Mana kreeg. De Trials of Mana-remake is de eerste losstaande release van de game in het Westen.

Trials of Mana is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat dit maar niet aan Bioware zien. Er wordt veel gefocust op de bustes van de dames in deze game. 😏 En dat kan eeeeecht niet meer hoorrrrr in deze tijd! 🌈 S e k s

0

@Ollongren ja rare tijd. J.K. Rowling moest ook geboycot worden omdat ze ergens had gezegd dat menstruatie echt een vrouwen ding was 🤷🏼‍♂️

0
test

@Roy36NL schokkend! Annuleer haar! 😭🔥 S e k s

0

Aanbevolen voor jou