Ticketverkoop Gamescom 2023 van start gegaan

Ticketverkoop Gamescom 2023 van start gegaan

De beurs wordt van 23 tot en met 27 augustus gehouden in Keulen

De ticketverkoop van Gamescom 2023 is gestart.

Gamescom is zoals gewoonlijk niet alleen voor journalisten en mensen uit de industrie toegankelijk, maar ook voor het publiek. Via de officiële website kunnen er sinds gisteren tickets gekocht worden.

Een ticket waarmee men één dag toegang krijgt tot de beurs, kost 27 euro - behalve op zaterdag, wanneer een ticket 36 euro kost. Studenten en senioren kunnen echter korting krijgen. Daarnaast zijn er ook tickets voor groepen en tickets waarmee men pas vanaf 16:00 uur toegang krijgt. 

Gamescom wordt dit jaar van 23 tot en met 27 augustus gehouden, zoals gewoonlijk in de Duitse stad Keulen. Op de beurs zullen diverse aankomende games van allerlei bedrijven speelbaar zijn. Op 22 augustus wordt de Opening Night Live-show met Geoff Keighley gehouden en uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat je niet kan zien welke ontwikkelaars er komen. Ik was benieuwd of bv Nintendo een stand zal hebben.

0
test

@-JK- Kan je dat nergens terug vinden? Beetje zoals een ticket kopen voor een concert, maar je weet niet wie speelt. (Bij voetbalwedstrijden kan dit wel eens voorvallen als je bijvoorbeeld een ticket hebt voor de champions league finale, maar toch vind ik dat anders)

0
test

@do365nic ik ben op de site geweest en je hebt wel info over verschillende areas enzo maar ik kan daar niet snel op zien wie er komen. Ook geen schema ofzo zoals bij muziekfestivals.

0

Aanbevolen voor jou