The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in zijn geheel uitgelekt

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in zijn geheel uitgelekt

Het internet staat al vol met spoilers over de game

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is in zijn geheel uitgelekt - mensen spelen en streamen de game al.

De game komt op vrijdag 12 mei officieel uit op Nintendo Switch, dus dat is een krappe twee weken voor release. Afgelopen weekend bleek al dat sommigen de Collector's Edition van de game ontvingen, en inmiddels lijken meer mensen de game in handen te hebben. 

De complete game is geüpload en speelbaar via een emulator, waardoor steeds meer mensen de game spelen en streams uitzenden. Nintendo probeert waar het kan de streams tegen te houden. Daarnaast wordt er allerlei media van de game gedeeld, waaronder alle tussenfilmpjes uit de game en andere informatie over wat er in het spel te vinden is.

Mensen die voor release geen spoilers over de game willen lezen, wordt dus geadviseerd de komende weken uit te kijken op internet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt zoals gezegd op 12 mei uit op Nintendo Switch. De game speelt zich af in dezelfde spelwereld als voorganger Breath of the Wild, maar met diverse aanpassingen, zwevende eilanden in de lucht en allerlei grotten om te verkennen. Link kan objecten aan elkaar 'fusen' om nieuwe wapens te creëren en zelfs complete voer- en vliegtuigen in elkaar zetten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou