The King of Fighters 13: Global Match aangekondigd

The King of Fighters 13: Global Match aangekondigd

Komt naar PlayStation 4 en Nintendo Switch

SNK heeft The King of Fighters 13: Global Match aangekondigd.

Dat deed het bedrijf afgelopen weekend tijdens EVO Japan 2023. De vechtgame kwam oorspronkelijk in 2010 uit in Japanse arcades en werd daarna ook op PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht. Later volgden ook versies voor iOS, Android en Steam.

De nieuwe editie van de game moet naar PlayStation 4 en Nintendo Switch komen, al is er nog geen precieze releasedatum bekend. Wel is duidelijk dat er in Japan ergens deze zomer een open bèta wordt gehouden op PlayStation 4. De nieuwe versie van de game bevat in ieder geval de rollback netcode en verbeterde online ondersteuning.

Tijdens de aankondiging liet SNK overigens ook weten dat Terry Bogard, Andy Bogard en Joe Higashi onderdeel uitmaken van de eerder aangekondigde nieuwe Fatal Fury-game. De nog naamloze game, die voor nu 'New Fatal Fury / Garou' wordt genoemd, is het eerste nieuwe deel in de reeks sinds het in 1999 verschenen Garou: Mark of the Wolves.

Tot slot werd aangekondigd dat het dlc-personage Kim Kaphwan op 4 april naar The King of Fighters 15 komt. Ergens deze zomer moet Goenitz als gratis personage aan de game worden toegevoegd. Zoals eerder aangekondigd komen dlc-personages Sylvie Paula en Najd ook deze zomer uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou