Test: Welke type gamer ben jij?

Test: Welke type gamer ben jij?

Ooit afgevraagd wat voor type gamebrein jij eigenlijk hebt? Dankzij OMEN kun je daar achter komen, want de hardwareleverancier heeft een nieuwe tool gelanceerd waarmee jij kan zien wat voor type gamer je bent in de Gamer Brain-test. Om de lancering van de tool te vieren, werd er een internationaal CS:GO-toernooi georganiseerd en onze Tjeerd was uitgenodigd om captain te zijn van Team NL.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door HP OMEN. Lees hier wat dat betekent.

In totaal zijn er acht verschillende types Gamer Brains, welke dat precies zijn kan je uitvinden door de Gamer Brain-test te maken. Het uitgangspunt is dat verschillende soorten Gamer Brains elkaar becomplimenteren, en dat de juiste compositie zorgt voor een perfect gebalanceerd team. Deze stelling werd vorige week op de proef gesteld tijdens een internationaal Counter-Strike: Global Offensive-toernooi, en wij speelden mee namens Nederland.

Het toernooi, genaamd de OMEN Gamer Brain Challenge, vond 26 mei plaats en zette influencers, journalisten en professionele gamers uit de Benelux en Scandinavië tegenover elkaar in een CS:GO-toernooi. Door te observeren hoe verschillende Gamer Brains samenwerken, kon er waardevolle informatie worden verzameld die uiteindelijk moet bijdragen bij het vinden van een perfect gebalanceerd team.

Gedurende het toernooi kwam zelfs de coach Team Astralis, Zonic, aan het woord. Astralis wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste CS:GO-teams en het is daarom interessant om te zien hoe zij tegen de nieuwe tool van OMEN aankijken. De OMEN Gamer Brain Challenge werd uiteindelijk gewonnen door Team Nederland, waarschijnlijk omdat onze eigen Tjeerd de aanvoerder was van het elftal. De rest van het team bestond uit twee spelers van Esports Defensie, ‘s werelds beste vrouwelijke CS:GO-speler Petra en de gerenommeerde CS:GO-professional ChrisJ.

OMEN

De uiteindelijke samenstelling Team NL bestond uit vijf verschillende Gamer Brains, namelijk een Wildcard, een Rogue, een Ace, een Muse en een Captain. Het heeft er dus alle schijn van dat dit de perfecte samenstelling is, maar zoals jullie weten is geen enkele meta voor altijd. Wil jij nou weten wat jouw Gamer Brain is, vul dan deze test in en laat in de comments weten watvoor gamebrein jij hebt!

Hieronder kun je een samenvatting van de OMEN Gamer Brain Challenge bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vragen zijn niet logisch... Ik heb geen oom die Jeff heet. :P

0
test

The wild card

0

Aanbevolen voor jou