Team Cherry stelt Hollow Knight: Silksong officieel uit

Team Cherry stelt Hollow Knight: Silksong officieel uit

'Verwacht meer details van ons wanneer we dichter bij release komen'

Ontwikkelaar Team Cherry heeft laten weten dat Hollow Knight: Silksong niet meer in de eerste helft van dit jaar uitkomt.

De game moest eigenlijk ergens gedurende de eerste helft van dit jaar verschijnen. Het vervolg op Hollow Knight werd vorig jaar juni tijdens de Xbox Showcase getoond, en alle spellen tijdens die presentatie zouden binnen een jaar uit moeten komen.

Dat gaat niet meer gebeuren. Matthew Griffin van Team Cherry meldt in een tweet het volgende: "We waren van plan om de game in de eerste helft van 2023 uit te brengen, maar de ontwikkeling duurt nog voort. We zijn enthousiast over de progressie die we boeken met de game en het is behoorlijk groot geworden, dus we willen de tijd nemen om de game zo goed mogelijk te maken. Verwacht meer details van ons wanneer we dichter bij release komen." Het is niet bekend wanneer de game dan wel moet verschijnen.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken.

In de game besturen spelers niet de Hollow Knight, maar de Hornet, een door de computer bestuurd personage uit de eerste game. Hornet kan hoger springen en daar is het leveldesign dan ook omheen gebouwd. Het spel is aangekondigd voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles, Game Pass en Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 helaas weer een game van micro show die de 12 maanden niet red. Maar beter een goeie game dan een redfall, over die laaste gesproken had van de week weer even aan en snel uit had veel glitches en frame drops toen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 speel nu even uncharted ps5 versie tot zelda binnen is en ga ik me daar op storten.

0

Aanbevolen voor jou