Switch-versie Hogwarts Legacy wederom uitgesteld

Switch-versie Hogwarts Legacy wederom uitgesteld

Game is al verkrijgbaar op pc, PlayStation- en Xbox-consoles

De Nintendo Switch-versie van Hogwarts Legacy is wederom uitgesteld; de game moet nu op 14 november uitkomen.

Dat hebben Warner Bros. Games en Avalanche Software aangekondigd. Het spel werd eerder al uitgesteld naar 25 juli, maar dat blijkt nu ook niet meer haalbaar. "We weten dat fans uitkijken naar de game spelen op Switch. Het heeft dan ook onze topprioriteit om de beste ervaring mogelijk te creëren. Bedankt voor jullie geduld."

Hogwarts Legacy kwam in februari al uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Op 5 mei verscheen de game ook op PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs bleek uit een vacature dat Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, aan een nieuwe game werkt. Of het om een vervolg op Hogwarts Legacy gaat is op moment van schrijven niet bekend.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Nou nee, de port schijnt juist geen cloud-versie te zijn. Het verbaast mij daarom juist dat de port er komt.... in welke toestand dat ook mag zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou