Stardew Valley-maker pauzeert ontwikkeling van Haunted Chocolatier

Stardew Valley-maker pauzeert ontwikkeling van Haunted Chocolatier

Omdat hij tussendoor nieuwe content voor Stardew Valley maakt

Eric 'ConcernedApe' Barone laat weten dat hij de ontwikkeling van zijn nieuwe game Haunted Chocolatier pauzeert om te werken aan een update voor Stardew Valley.

Afgelopen jaar gaf Barone al aan dat er meer content naar het populaire Stardew Valley zou komen. Via Twitter laat hij nu weten dat update 1.6 niet alleen nieuwe gamecontent krijgt, maar dat het ook makkelijker moet worden om mods te maken voor de game. "Ik neem pauze van de ontwikkeling van Haunted Chocolatier om hier aan te werken, maar daarna ga ik er weer verder mee."

Update 1.5 voor Stardew Valley verscheen meer dan twee jaar geleden en voegde een nieuwe missie, dialogen, locaties en minigames toe aan het spel. Het is niet bekend wanneer update 1.6 precies verschijnt.

Barone kondigde zijn nieuwe game Haunted Chocolatier in 2021 aan. Spelers moeten in de game ingrediënten verzamelen om chocolade mee te maken en die vervolgens weer verkopen. Volgens de ontwikkelaar zit het spel echter vol met andere bezigheden, maar daar heeft hij nog niet veel over gedeeld. De game is in ontwikkeling voor pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou