Square Enix is vooralsnog vaag over mogelijkheid meer remasters

Square Enix is vooralsnog vaag over mogelijkheid meer remasters

De Final Fantasy Pixel Remasters werden wel goed ontvangen

Square Enix blijft bewust onduidelijk over de mogelijkheid dat er in de toekomst meer remasters in de stijl van de Final Fantasy Pixel Remasters verschijnen.

Een aandeelhouder vroeg aan het bedrijf of er na de goede ontvangst van Final Fantasy Pixel Remaster 1 tot en met 6 plannen zijn voor meer remasters. Een lid van het bestuur van Square Enix antwoordde als volgt (via VGC): "We zullen geen informatie over nieuwe games delen, maar we overwegen verschillende ideeën binnen het bedrijf en hopen dat je uitkijkt naar toekomstige aankondigingen."

De zogenaamde 'Pixel Remasters' van de eerste zes Final Fantasy-games verbeteren het uiterlijk van de klassieke rpg's. Verder worden er nog andere verbeteringen toegepast, waaronder een aangepaste soundtrack en diverse quality-of-life-aanpassingen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik toch over zou hebben voor remakes en remasters van Xenogears.. Einhander.. FM2 of Vagrant story..

0
test

Wat zou je ervoor over hebben?

0
test

realistisch gezien tussen ergens tussen de 29,95 en 39,95 euro

0
test

Een remake van Front Mission 2 is letterlijk al aangekondigd, is alleen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zal vast niet al te lang duren voor er weer iets over horen.

0
test

Een mogelijkheid is de Zenithian trilogie van Dragon Quest... Maar verder zouden het vooral bundels zijn van verschillende titels. De originele trilogie van DQ zie ik niet snel in dit pakket, omdat ze werken aan een HD-2D game van DQ3.

0

Aanbevolen voor jou