Speedrunner speelt Zelda: Tears of the Kingdom binnen 95 minuten uit

Speedrunner speelt Zelda: Tears of the Kingdom binnen 95 minuten uit

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats...

Een speedrunner heeft het gisteren officieel uitgekomen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in 94 minuten en 33 seconden uitgespeeld.

Dat is een opvallende presentatie voor een grote openwereldgame die pas gisteren is uitgekomen, al was de game wel al eerder op illegale wijze speelbaar. De speedrun is hieronder te zien, maar bevat logischerwijs wel spoilers voor de gehele game. Daaronder is een video te zien waarin de speedrunner in kwestie, gymnast86, uitlegt hoe hij het precies heeft gedaan.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is sinds gisteren verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Ron Vorstermans deelde een 10 uit aan de game: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan me onmogelijk voorstellen dat je nog enigsinds geniet, of hebt kunnen genieten van de game, als je na 1 dag al een speed run van anderhalf uur en doorheen kachelt. Lijkt mij zo zonde! Ik ga hier lekker maanden en maanden zoet mee zijn :)

0

@TwisT Vergeet niet dat dit spel al minstens 2 weken online gelekt stond, dus hier zit waarschijnlijk al 2 weken van meerdere uren per dag aan spelen achter, om op dag 1 van de release een speedrun te kunnen uploaden.

0

Aanbevolen voor jou