Shigeru Miyamoto benadrukt dat er meer Nintendo-films komen

Shigeru Miyamoto benadrukt dat er meer Nintendo-films komen

Er is "geen twijfel over mogelijk"

Mario- en Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto heeft benadrukt dat er meer films gebaseerd op Nintendo-franchises uitkomen na het succes van The Super Mario Bros. Movie.

Aan het Japanse Nikkei (vertaald via My Nintendo News) laat Miyamoto weten dat er "geen twijfel over mogelijk is" dat er meer Nintendo-films verschijnen in de toekomst. Hij meldt daarbij niet op welke IP's die films worden gebaseerd, maar er gaan al geruime tijd geruchten over een spin-off rondom Donkey Kong. Daarbij heeft stemacteur Charlie Day al meermaals aangegeven graag een animatiefilm gebaseerd op Luigi's Mansion te willen maken.

De begin deze maand verschenen The Super Mario Bros. Movie is een groot succes - het is nu al de meest succesvolle gamefilm in de bioscoop tot nu toe. Verwacht wordt dat de animatiefilm de grens van een miljard dollar gaat overschrijden.

Wie de toekomstige Nintendo-films gaat maken is niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat Illumination, het bedrijf achter de Mario-film en de Minions-films erbij betrokken zal zijn. De oprichter en CEO van dat bedrijf, Chris Meledandri, zit immers in de raad van bestuur van Nintendo.

Jacco Peek schreef in zijn recensie van de film: "Zie The Super Mario Bros. Movie dan ook vooral als een grappige kinderfilm met een zee aan knipogen voor de fan. Heb je écht niks met Nintendo of de iconische loodgieter, dan kun je hem prima aan je voorbij laten gaan. Heb je echter warme herinneringen aan een van de vele games, dan is een bioscoopbezoek de moeite waard, en staan er in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer films op je te wachten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Metroid film met Scarlett Johansson.

0
test

@TommyVercetti Dan zou ik eerder zeggen Brie Larson. Die is ook nog eens fan van Metroid!

0
test

@MichelMusters Neeeeeeeeeee niet Brie!! Verschrikkelijk! Haha :P

0
test

@MichelMusters nee brie is verschikkelijk. Omdat iemand fan is hoeft het niet perse de juiste keuze te zijn voor een rol.

0
test

@hulstpower Sure, maar wat is er zo verschrikkelijk aan Brie Larson?

0
test

@MichelMusters Ik sluit me bij de rest aan. Ik vind Johansen zoveel beter acteren als Larson.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou