Seizoen 3 Reloaded van Warzone 2 en Modern Warfare 2 bevat Kevin Durant

Seizoen 3 Reloaded van Warzone 2 en Modern Warfare 2 bevat Kevin Durant

Gaat op 10 mei van start

De inhoud van seizoen 3 'Reloaded' voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 is bekendgemaakt. Zo kan basketballer Kevin Durant gekocht worden en vervolgens als speelbare Operator worden ingezet.

In een blogpost deed Activision alle details uit de doeken van seizoen 3 Reloaded. Zoals gewoonlijk worden op de helft van dit seizoen - dat valt op 10 mei - de games voorzien van een verse lading content.

Zo worden in beide games twee nieuwe wapens toegevoegd: de FTAC Siege (een automatisch machinepistool) en de GS Magna (een automatisch .50-kaliber pistool). Ook wordt de werpster eindelijk toegevoegd nadat deze in seizoen 2 werd uitgesteld. Via een uitdaging kunnen spelers twee nieuwe camo's vrijspelen.

In Warzone 2.0 worden bekende features uit de eerste Warzone toegevoegd, zoals de Gulag Entry Kit en de Deployable Buy Station. Met laatstgenoemde kan men overal nieuwe wapens en items kopen. De Gulag Entry Kit geeft spelers na een tweede eliminatie nog een kans om de Gulag te bezoeken en weer terug te keren naar het hoofdpotje. Verder kunnen perk packages worden geloot via supply boxes en Buy Stations.

Ook zal de competitieve Ranked Play-modus in bètavorm worden toegevoegd. Dit is vergelijkbaar met Ranked Play in Modern Warfare 2 - er zijn een ranksysteem, een skillsysteem en seizoensgebonden beloningen om vrij te spelen. Nog voor 10 mei moeten er meer details worden gedeeld. Voor de DMZ-modus wordt Koschei Complex als nieuwe locatie toegevoegd, een ondergrondse bunker die meerdere ingangen heeft. Spelers hebben zaklampen of nachtkijkers nodig.

In Modern Warfare 2 wordt Alboran Hatchery als 6v6-map toegevoegd. Deze map speelt zich af op een reeks warenhuizen nabij windturbines. Ook moet GW Infected worden toegevoegd, een Infected-modus specifiek voor Ground War. Gunfight kan straks ook in 3v3 gespeeld worden. Men kan ook een nieuwe Raid-episode verwachten.

Call of Duty

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nooit van gehoord. Van mij mogen ze ondertussen de nightvision mode uit MW1 terugbrengen!

0
test

@archangel1110 Dan volg je geen NBA basketbal, dat is duidelijk ;)

0
test

@Paxopoxo Ik ook niet. Maar ik weet wel wie Kevin Durant is. ;)

0

Aanbevolen voor jou