Sega gaat geen blockchaintechnologie in grootste franchises gebruiken

Sega gaat geen blockchaintechnologie in grootste franchises gebruiken

'Wat heb je er aan als de gameplay saai is?'

Sega heeft aangegeven dat het diens grootste franchises vrij houdt van blockchaintechnologie.

Dat meldde co-chief operating officer Shuji Utsumi aan Bloomberg. Op die manier vermijdt de uitgever dat het "diens content devalueert". Wel wil het "externe partners" in de blockchainmarkt gebruik laten maken van personages uit Virtua Fighter en Three Kingdoms.

Sega heeft de afgelopen jaren gemeld te willen experimenteren met blockchaintechnologie, maar is inmiddels teruggekomen op die plannen na negatieve reacties van consumenten. Volgens Utsumi is de gameplay in play-to-earn-games "saai". "Wat heb je er aan als de games niet leuk zijn?"

Utsumi meldt in ieder geval dat het "open blijft staan" om meer blockchaintechnologie toe te passen in "gerelateerde projecten", maar diens grootste franchises blijven dus buiten schot.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat er uberhaupt twijfel over was bij de beste mensen daar.. Laat games gewoon lekker zijn zoals ze zijn. De mobiele markt, de grootste markt voor games, is volledig verrot met advertenties, block chain en microtransactions. Dat is iets waar PC en consolegaming echt geen voorbeeld aan hoeft te nemen. Tevens zijn veel van dat soort games een kopie van games uit pakweg 2000 tot 2015. Wanneer je bijvoorbeeld Candy Crush leuk vind, kun je beter online zoeken naar retro match 3 games. Die zijn er in overvloed. Ook town building games uit die tijd zijn er genoeg. Dit was een beetje off topic maar wellicht leuk om te vermelden voor de liefhebbers.

0

Aanbevolen voor jou