'Remaster van Persona 3 Portable in de maak'

'Remaster van Persona 3 Portable in de maak'

Er zou mogelijk een remaster van Persona 3 Portable in de maak zijn voor moderne systemen.

Dat claimt insider Zippo. De reputatie van deze insider is wisselvallig, maar begin december meldde hij wel dat er een remaster van Persona 4 Arena Ultimax zou verschijnen - deze week werd die game officieel onthuld tijdens The Game Awards.

In hetzelfde bericht van begin december claimt Zippo dat er ook een remaster van Persona 3 Portable uitkomt. De game zou - net als Persona 4 Arena Ultimax - een multiplatformrelease krijgen.

Atlus vier het vijfentwintigjarige bestaan van de Persona-reeks en doet dat met diverse games, waaronder het eerder genoemde Persona 4 Arena Ultimax. Een heruitgave van Persona 3 Portable zou dus geen opmerkelijke keuze zijn. Persona 3 Portable is een verbeterde versie van de PlayStation 2-game Persona 3.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop er vooral op dat de game geen visual novel is en je de wereld wel kunt ontdekken zoals in P3 en P3 FES. Maar buiten dat, ik kan niet wachten.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor De PSP kon de 3D velden niet aan, dus werd alles naar een soort 2D-3D perspectief vertaald. Alleen Tartarus was vrij in te bewegen zegmaar. Daardoor is alles ook in principe naar een visual novel gevormd, dus kijk je vaker naar achtergronden dan scenes. Al is P3P wel de beste versie van de game, naar mijn mening. Female protagonist en de mogelijkheid om andere personages te controleren zijn wel een must. Dus als ze er een beetje extra moeite in stoppen om elementen van P3 (FES) erin te stoppen, zou dit wel de ultieme versie worden.

0

Aanbevolen voor jou