Remaster van Baten Kaitos en vervolg aangekondigd

Remaster van Baten Kaitos en vervolg aangekondigd

Baten Kaitos I & II HD Remaster is tijdens de Nintendo Direct uit de doeken gedaan.

Het betreffen remasters van de twee verschenen Baten Kaitos-games. Duidelijk is dat de remasters verbeterde graphics moeten krijgen en ze nieuwkomers via diverse hulpmiddelen laten kennis maken met de gameplay. Het pakket met de twee games verschijnt deze zomer op Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Begin dit jaar deden er al geruchten de ronde over een remake van Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean. Een website claimde toen bewijs te hebben gezien van het bestaan van de remake. Het was toen nog niet bekend dat het om beide Baten Kaitos-games ging.

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean verscheen in 2003 in Japan en in 2005 in Europa. De GameCube-rpg werd ontwikkeld door Xenoblade Chronicles-studio Monolith Soft in samenwerking met tri-Crescendo. Later verscheen de prequel Baten Kaitos Origins, al kwam die GameCube-game nooit in Europa uit. Uniek aan de rpg is dat er een kaartensysteem genaamd Magnus wordt gebruikt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet iemand of de voice acting is aangepast? In deel 1 klonk het nogal blikkerig.

0
test

@Ramirez-1 Ik ben het helemaal met je eens. En toch hoop ik dat de dat toch behouden hebben. Ook al is het echt heel slecht geacteerd

0
test

@watashi wa maurice desu. Mwa de VA zelf moeten ze gewoon houden. Ik hoop alleen dat ze het geluid iets hebben aangepast zodat het niet klinkt alsof ze in een metalen ruimte of kerk zitten.

0

Aanbevolen voor jou