QuakeCon is dit jaar weer een fysiek evenement

QuakeCon is dit jaar weer een fysiek evenement

Wordt van 10 tot en met 13 augustus gehouden

QuakeCon wordt dit jaar weer fysiek met bezoekers gehouden, zo heeft Bethesda aangekondigd.

Dat deed het bedrijf via de officiële website. In 2020 werd QuakeCon voor het eerst puur digitaal gehouden in verband met de coronapandemie. Sindsdien is het evenement, waar franchises van id Software en Bethesda worden gevierd, alleen digitaal gehouden. Daar komt dit jaar dus verandering in.

Het evenement vindt dit jaar van 10 tot en met 13 augustus plaats in Grapevine, Texas. Tickets zullen vanaf 21 april worden verkocht, waarbij een standaard ticket 75 dollar gaat kosten. 

"QuakeCon is ons favoriete evenement van het jaar, en we kunnen niet wachten om onze geweldige fans weer in het echt te zien, games te vieren en een heel weekend met duizenden vrienden te fraggen", aldus Marty Stratton, hoofd van id Software.

De focus ligt dit jaar op 'Bring Your Own Computer', waarbij bezoekers worden gemotiveerd hun eigen gamecomputer mee te nemen om mee te doen aan LAN-party's. Daarnaast wordt de finale van de Quake World Championship gehouden. Afgaande van eerdere edities is het waarschijnlijk dat er ook nieuwe games worden getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou